Energy People

Gas en elektriciteit voor jou

Wij zijn Energy People. Ja, jij óók! Gas en elektriciteit zijn namelijk van ons allemaal. Samen zorgen we ervoor dat we er op een goedkope en goede manier gebruik van kunnen maken.

We houden het graag zo simpel mogelijk. Dus stop maar met zoeken, hier vind je de beste oplossing. Hieronder vind je drie redenen waarom Energy People voor jou de beste energieleverancier is.

Dáárom Energy People!

  • Altijd energie aan kostprijs
  • Lage abonnementskosten
  • 100% Groene elektriciteit
  • Samen strijden we voor duurzaamheid
  • Service waar je blij van wordt
Sluit je aan!

1. Altijd gas en groene elektriciteit aan kostprijs

Bij Energy People koop je gas en groene elektriciteit aan kostprijs. Dat is uniek in België!

We maken dus geen winst op jouw energieverbruik. Voor onze dienstverlening aan jou betaal je een laag jaarlijks abonnementsgeld. Dit is een administratieve vergoeding waarvoor wij alles voor je regelen. De prijs die je betaalt voor je verbruik is een combinatie van onze inkoop van de energie op de markt en de kosten die wij maken om het product aan jou te kunnen leveren, dit totaal noemen we de kostprijs.

2. Service waar je blij van wordt

Bij Energy People draait het om jou. Jouw persoonlijke situatie is immers uniek. We helpen je graag met advies op maat en een helder en vriendelijk antwoord op al je vragen.

Samen met jou kunnen we de dienstverlening in de gas- en elektriciteitsmarkt verbeteren. Samen kunnen we de markt openbreken en transparanter en eerlijker maken. Laat jij ons weten wat je wilt? Service waar je blij van wordt. Dáár staan we voor!

3. Samen strijden we voor duurzaamheid

Bij Energy People houden we van duurzaamheid. Gas en groene elektriciteit voor iedereen aan dezelfde prijs: aan kostprijs. Wij zorgen ervoor dat jij die energie kan krijgen.

Mét duidelijke communicatie: we leggen je graag op een eenvoudige manier uit wat het verhaal achter jouw energie is. Mét een uitstekende online service: zodat jij snel een goed antwoord op je vragen krijgt. We kiezen voor eerlijkheid en streven naar zo laag mogelijke kosten in alles wat we doen. Zodat we dit allemaal voor jou kunnen regelen voor een laag abonnementsgeld.

 

Bij Energy People krijg je altijd groene elektriciteit en gas aan kostprijs. De prijs wordt bepaald door de marktprijs vermeerderd met de kosten. Op deze kosten (die wij zelf ook betalen) rekenen wij geen marge.

Hier vind je het actuele tarief en alle details over de berekening ervan.

Regel het allemaal 100% online

Bij Energy People regel je al je energiezaken zelf online. Dat is leuker, gemakkelijker, sneller, milieuvriendelijker, én goedkoper voor jou.

Bovendien kan je zo zelf het moment kiezen. Voor ons is het dé manier om je snel te bedienen en jouw abonnementsgeld zo laag mogelijk te houden. We communiceren graag met je via deze website en e-mail. Je vindt ons ook op Facebook - en Twitter. Wat voor ons telt, is dat jij tevreden bent.

 

Bepaal welk product het beste bij mij past!