Energy People

Tariefcalculator

Jouw situatieJouw verbruik

Variabel of vast tarief?


Prijs groene elektriciteit en/of gas berekenen

Voordat jij je aansluit bij Energy People, wil je natuurlijk wel weten hoeveel je gaat betalen voor je groene elektriciteit en/of gas. Vul daarom je gegevens in de tariefcalculator in. Zo kan je vergelijken hoeveel je kan besparen op je energiefactuur.

Aan de hand van jouw gegevens en de actuele prijs voor groene elektriciteit  en/of gas maakt de calculator een indicatieve prijsofferte voor je.

Deze prijsofferte komt tot stand op basis van een aantal parameters, zoals de informatie die jij opgeeft, de actuele kostprijs van groene elektriciteit en/of gas, de actuele bijdragen voor groene stroom, WKK (enkel bij elektriciteit), de netbeheerder en de taksen van de overheid.

Goedkope energie zonder dure welkomstcadeautjes

Energie aan een eerlijke en lage prijs, zonder verrassingen achteraf, dát is onze stijl.

Aan verlengingstarieven doen we niet en je krijgt bij ons ook geen welkomstkorting of iPad cadeau als je klant wordt.

Ook geven we geen geld uit aan dure reclamecampagnes. Zo willen wij je niet verleiden om klant te worden. Je betaalt enkel voor wat je vraagt: goedkope groene stroom en/of gas aan een eerlijke, duidelijke prijs. Energie aan kostprijs. Nu en later.

 

Energy People is de enige energieleverancier die niet verdient aan jouw energieverbruik. Dat is dus eerlijk én voordelig!