Energy People

Sluit je aan bij Energy People

Binnen 5 minuten ben je ook Energy People: invullen... bevestigen... geregeld! :-)

Nadat je je bij ons hebt aangemeld, hoef je verder niets te doen. Je eventuele contract bij je huidige leverancier zeggen wij gratis voor je op. Ook je oude leverancier zal je hiervoor geen kosten aanrekenen (dit is wettelijk geregeld).

LET OP! De volgende opmerking is speciaal voor klanten die overstappen van Belpower:

Kies bij het invullen van het formulier hieronder bij de sectie "Mijn leveringsadres" voor de tweede optie "Je hebt nog geen energiecontract op bovenstaand adres". Vervolgens is het mogelijk om de datum van 10 of 11 juni te selecteren bij "Mijn aansluiting" (bij de andere opties kan deze datum niet geselecteerd worden). Wij zien automatisch dat je afkomstig bent van Belpower en maken dit voor jou in orde! Hartelijk welkom bij Energy People!

Aanmeldformulier

Oeps, jouw browser is helaas niet geschikt!

Sorry, maar jouw browser is helaas niet geschikt voor het tonen van ons aanmeldformulier. Dit komt omdat Javascript is uitgeschakeld. Het formulier heeft namelijk Javascript nodig om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het invullen.

Geen zorgen, er zijn gelukkig verschillende oplossingen om je toch te kunnen aanmelden (dit kost niet veel tijd):

  1. Schakel Javascript in via de instellingen van jouw browser (lees hier hoe dat werkt) en laad deze pagina vervolgens opnieuw, of
  2. Download en installeer een andere browser (bijvoorbeeld door hier te klikken).
Neem zeker contact met ons op als je vragen hierover hebt. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en klik op versturen, we helpen je dan verder.


Wij zouden het jammer vinden als dit tussen jou en ons zou komen in te staan! Hopelijk tot zo.

Energy People

Altijd gas én elektriciteit aan kostprijs

“Energy People is voor mij gewoon de beste. Al vanaf het begin klant, altijd goed geholpen én altijd de beste prijs.”

- Ron, Sint Niklaas

Sluit je aan!

“Eindelijk een energieleverancier die mij elektriciteit levert zonder daar zelf veel centen aan te willen verdienen. Over de service niets dan goeds, ik had binnen een half uur een duidelijk antwoord op mijn vraag. Ik kan u Energy People ten zeerste aanraden!”

- Luc, Hasselt

Een goede keuze

“Energy People slaagt erin om mij een duidelijk idee te geven van mijn elektriciteitskosten, zonder dat ik daarvoor zelf veel moeite moet doen. Ik heb mij direct aangemeld!”

- Liesbeth, Neerpelt