Energy People

Wil jij een lagere energiefactuur?
Verdien korting met onze VriendenDeal!

Wist je dat je als trouwe klant van Energy People korting op je energiefactuur kan verdienen? Veel van onze klanten zijn zó tevreden, dat ze Energy People graag willen delen met hun vrienden. Wij vinden mond-tot-mond reclame de eerlijkste reclame en wij leveren liever goedkope energie aan jou, dan dat we geld steken in grote campagnes. Daarom belonen we je graag met korting via de Energy People VriendenDeal!

Met de Energy People VriendenDeal verdien je geld als jouw vrienden ook klant worden bij ons. Je krijgt eenmalig €5,- voor elke vriend die klant wordt. Dit bedrag krijg je als korting op je jaarafrekening.

 

 

Zo werkt de Energy People VriendenDeal:

  1. Bij aanmelding krijg je een unieke en persoonlijke VriendenDeal-code en een bijbehorende VriendenDeal-link.
  2. Deel deze met je familie en vrienden (bijvoorbeeld via e-mail, Facebook, WhatsApp, SnapChat, Twitter).
  3. Wordt iemand klant van Energy People, dan vermeldt hij bij zijn aanmelding jouw code.
  4. Blijft hij vervolgens minimaal 3 maanden klant, dan krijg jij eenmalig €5,- korting op je jaarfactuur!

Nog even dit:

  • Met de VriendenDeal-code kun je onbeperkt korting verdienen.
  • Je persoonlijke code is uniek en door anderen niet terug te leiden tot jouw persoonlijke informatie.
  • Wil je korting verdienen, dan dient je vriend bij zijn aanmelding jouw VriendenDeal-code te vermelden. De code kan niet achteraf doorgegeven worden.
  • Als je besluit om je contract met Energy People op te zeggen, dan bevriest de korting die je hebt opgebouwd. Besluit je in de toekomst om je energie weer bij Energy People te kopen, dan ontvang je de opgebouwde korting op je eerstvolgende jaarafrekening.
  • Energy People behoudt het recht om de spelregels voor de VriendenDeal eenzijdig aan te passen, of de actie op enig moment te stoppen zonder opgaaf van reden of vooraankondiging. Opgebouwde kortingen verrekenen we dan natuurlijk wel nog met je jaarafrekening. Indien wij misbruik van de actie op enigerlei wijze constateren, vervalt je recht op korting.

Heb je vragen hierover, neem dan gerust contact met ons op!