Energy People

We zetten de energiemarkt op zijn kop

Wij zijn Energy People. Wij strijden voor eerlijkheid en transparantie over groene elektriciteit en gas en zetten daarvoor de energiemarkt op zijn kop.

Omdat we vinden dat het anders moet. Samen met jou kunnen we dat nog veel beter. Want ook jij bent één van ons: een particulier of zaakvoerder die graag ziet dat bedrijven correct met zijn belangen omgaat. Als jij je bij ons aansluit, help je mee om de markt open te breken.

Energy People is de enige energieleverancier in België die jou groene elektriciteit en gas levert aan kostprijs en dus niet verdient aan jouw energieverbruik. Voor een klein bedrag per maand regelen we alles voor je.

Dáárom Energy People!

  • Altijd energie aan kostprijs
  • Lage abonnementskosten
  • 100% Groene elektriciteit
  • Samen strijden we voor duurzaamheid
  • Service waar je blij van wordt
Sluit mij aan!

Eerlijk en transparant

Energy People staat midden in de samenleving en vindt dat er nog veel te verbeteren is. Elektriciteit en gas hoeven toch geen onnodig ingewikkelde en dure producten te zijn?! Dat kan anders!

Daarom richten wij ons op het creëren van een transparante en eerlijke energiemarkt, waarbij eenvoud, transparantie en service steeds voorop staan. Als particulier of zaakvoerder krijg je bij ons gas en groene elektriciteit aan kostprijs, plus een uitstekende online service.

We communiceren graag met je en houden daarbij alles zo simpel mogelijk. We werken met een klein en goed georganiseerd team aan minimale kosten. Zo kan het ook. Logisch, toch?

Sluit je aan!

Energy People wil voor jou het aantrekkelijke alternatief zijn. Met gas en groene elektriciteit aan kostprijs en een sterk online zelfbedieningsconcept dat volledig om jou draait.

Met super service via online kanalen. Zonder dure reclame. Met een eenvoudige en kleine organisatie, omdat die minder geld kost en we daarmee jouw abonnementsgeld laag kunnen houden. Klinkt jou dat ook als muziek in de oren? Sluit je aan!

 

Samen staan we sterker

Samen kunnen we een nieuw soort energiemarkt creëren, waarin eerlijkheid en duidelijkheid, een prettige relatie, jouw tevredenheid, duurzaam online ondernemen en zo laag mogelijke kosten voor een voordelige energieprijs centraal staan.

Op dit moment produceren we zelf geen groene elektriciteit of gas. Die kopen we voor je in. Maar je weet nooit wat we in de toekomst als Energy People met elkaar kunnen realiseren...